Heeft u het gevoel dat er meer respons en meer rendement uit uw doelgroep te halen is? Dat kan met Intelligente Telemarketing van Search & Results. Daarmee kiest u voor een aanpak die verder gaat dan het bellen van bedrijven alleen. We bieden een unieke combinatie van telemarketing, databaseanalyse en de inzet van multimedia-instrumenten. Dat levert u gemiddeld 20-40% meer respons op.

De juiste doelgroep

Wij zijn van oorsprong databaseanalisten. Daardoor kunnen we u deskundig begeleiden en adviseren bij de samenstelling van uw doelgroep. In het belproces bekijken we welke doelgroepen goed scoren en waar hiaten zitten. Dit betekent dat we een doelgroep sneller, slimmer en met meer rendement bewerken.

Een waardevolle database opbouwen

Search & Results maakt gebruik van intelligente telemarketing ; een unieke combinatie van telemarketing, databaseanalyse, marketing- en verkooptechnieken. Het betekent dat we tijdens het belproces de doelgroep analyseren en onderzoeken welke propositie het beste past. We bouwen daarmee een slimme database op, die ook voor de toekomst heel waardevol voor u is.

Meer weten over Intelligente Telemarketing→

Haal meer uit uw doelgroep

Om een beter resultaat te behalen, maken we gebruik van ‘De 7 basisprincipes voor forse omzetgroei’; een beproefde, door ons ontwikkelde methode om meer uit uw doelgroep te halen. Hiermee zijn we in Nederland uitgegroeid tot een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van omzetgroei. De ervaring leert dat de inzet van deze instrumenten 20-40% meer respons opleveren dan bij standaard telemarketing.

Meer weten over ‘De 7 basisprincipes voor omzetgroei?’→

Wij vinden de klanten die u zoektmeer-informatie-wordt-u-liever-gebeld-door-ons