Search & Results

Wij ondersteunen grote en middelgrote bedrijven in het B2B acquisitieproces.  De afgelopen 20 jaar zijn we doorontwikkeld tot een van de meest professionele bedrijven op het gebied van Inside Sales.

Ruim 150 man zijn bij ons aan het werk om specifiek op directie- en managementniveau acties uit te voeren op:
*  Bestaande klanten: upsell, winback acties, reduceren van churn, behoud en algemene campagnes op (oud-) klanten
*  Leadgeneratie: new-business zoals afspraken en salesleads, het genereren van offerte-aanvragen of telesales

We weten exact hoe we zakelijke doelgroepen moeten benaderen. Alle processen, gesprekstechnieken, scripts, ons aannamebeleid en trainingen zijn daarop afgestemd. Of het nu acties zijn op SoHo, VSE, SME of groot zakelijk; we kennen de dynamiek.

De telefoon centraal

In onze aanpak staat de telefoon centraal. Wij zien dit als een van de meest effectieve verkoopinstrumenten, mits goed toegepast!. Daarom worden onze mensen intensief getraind en opgeleid in gesprekstechnieken en vaardigheden om:

Search & Results Telemarketing: inrichting werkplekken door Still Design

* Langs de secretaresse te komen
* Met de juiste contactpersoon in gesprek te raken
* Behoeften en investeringsplannen te verkennen
* Bezwaren om te buigen in voordelen
* Interesse te wekken voor een propositie

We zijn dan ook beslist geen standaard telemarketingbureau. Sterker nog: we hebben een hekel aan standaard telemarketing. In plaats daarvan hebben we ons gespecialiseerd in Inside Sales; een unieke combinatie van telefonische marktbewerking, databaseanalyse, marketing- en verkooptechnieken.

Multimediale aanpak

Wij kunnen op succesvolle wijze de telefoon combineren met andere media zoals e-mail marketing en social media. Zo kunt u uit naam van uw organisatie een e-mail en vervolgmails laten sturen en bijhouden waar men op klikt. Daarnaast kunnen we de DMU uitnodigen op een speciale Linked-in of Facebook acquisitiepagina. En u kunt met ons de basis leggen voor Marketing Automation. Wij hebben daar speciale software voor ontwikkeld.

Wereldberoemd

Een belangrijke slogan binnen ons bedrijf is dat we uw propositie wereldberoemd willen maken bij de belangrijkste bedrijven in uw doelgroep. Daarvoor hebben wij een werkwijze ontwikkeld: ‘De 7 basis principes voor omzetgroei’. Over deze werkwijze is de afgelopen jaren veel gepubliceerd.  Wellicht bent u als bedrijf al ‘wereldberoemd in Nederland’, maar dat betekent niet dat u ook merkvoorkeur heeft. Met onze aanpak haalt u het maximale resultaat!

Lees meer over de 7 basisprincipes voor omzetgroei→Wij vinden de klanten die u zoekt

Van oorsprong databaseanalisten..

Van oorsprong zijn we databaseanalisten. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring in Big Data, databaseanalyses en het opbouwen van prospectbestanden in CRM.  We begeleiden en adviseren bedrijven dan ook graag bij de samenstelling van hun doelgroep. Bovendien kijken we tijdens het belproces welke doelgroepen goed scoren. Dit betekent dat we een doelgroep sneller, slimmer en met meer rendement bewerken.

Detachering, Werving & Selectie van Talent

We besteden erg veel aandacht aan de training van onze mensen Ze worden opgeleid tot professionals in gesprekstechnieken; gericht acquisitie doen, up-sell en winback acties DSC_2058op klantenbestanden uitvoeren. Daarnaast leren ze hoe (nieuwe) klanten denken, wat de psychologie van het klantproces is en hoe Big Date en database analyses werken.  De praktijk wijst uit dat onze aanpak de beste leerschool is  voor functies in  management, automatisering, Big Data, Marketing & Communicatie en natuurlijk vooral Inside Sales en Sales.

Er is een mogelijkheid voor detachering of werving en selectie. Een groot voordeel is dat beide partijen met elkaar kunnen samenwerken, voordat er sprake is van een arbeidscontract.  Hierdoor kunnen betere keuzes gemaakt worden en is er veel meer kans op een goede en langdurige samenwerking.

Unlock potential

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOnze missie. We hebben oprecht veel plezier in ons werk.
Maar wat ons werkelijk drijft is Unlock Potential: we willen het maximale resultaat uit alles dat we doen.

Dat geldt voor het ontwikkelen van talent bij onze medewerkers, de samenwerking met onze klanten en bovenal de maximale respons uit een actie: we nemen geen genoegen met de middelmaat maar zoeken altijd naar het beste.

Mede daarom staat ‘UNLOCK POTENTIAL’ met koeieletters op ons pand.

pand buitenzijde4