Op zoek naar een collega

gespecialiseerd in telefonische acquisitie?

H

Bent u op zoek naar iemand die goed is in telefonische acquisitie? Bij u op kantoor?
Iemand die:

  • u aan tafel brengt  bij (grote) nieuwe klanten
  • deuren opent die voor anderen gesloten blijven en
  • die het als een uitdaging ziet om bedrijven ‘koud’ te benaderen en interesse te wekken bij de juiste contactpersoon?

Onderstaand ziet u het profiel van Telefonisch Account Managers die gekozen hebben voor het vak acquisitie. Zij hebben geïnvesteerd in ons fulltime trainingsprogramma van drie maanden. Ze zijn intensief getraind, gecoached en begeleid in de vaardigheden die horen bij telefonische acquisitie.

U kunt ze inhuren om uw acquisitie of sales een boost te geven. En als de kandidaat bevalt, is er een mogelijkheid om hem of haar vast in dienst te nemen. Maak kennis:


ig_info_man

Daan, 40 jaar

Specialist in acquisitie.
Gedegen ervaring in dienstverlening, hospitality en evenementen.
Weet goed hoe hij binnen moet komen bij droomklanten en kan de afspraken op een professionele manier zelf opvolgen.
Ga met Daan aan de slag en u heeft geen omkijken meer naar uw acquisitie.


ig_info_man

Jeroen, 21 jaar

Specialist in acquisitie.
Jong en gedreven. Wil carrière maken en is een echte ‘hunter’. Jeroen vindt telefonische acquisitie een prachtig vak en weet als geen ander hoe hij langs secretaresses komt, in gesprek raakt met de DMU en kwalitatief goede afspraken maakt. Hij maakt graag afspraken voor verkopers. Later wil hij ze ook graag zelf lopen.


Marilene, 24 jaar

Specialist in acquisitie.
Topper! Ambitieus en gestructureerd. Heeft haar traineeship  uitstekend doorlopen. Beheerst het proces en is door haar gestructureerde manier van werken prima in staat om het acquisitieproces zelfstandig vorm te geven. Vindt acquisitie een must voor elke accountmanager en wil dat uiteindelijk ook worden: de beste accountmanager!


Koen, 51 jaar

Specialist in acquisitie.
Ervaren rot in het vak. Heeft de passie voor telefonische acquisitie opgedaan in ons traineeship en weet als geen ander binnen grote organisaties de deuren te openen.
Werkt hard, kent het klappen van de zweep en neemt zijn verantwoordelijkheid.

Veel ervaring in BtoB, industrie.

A

B

A

Dit zijn de profielen van 4 kandidaten.  Er zijn meer goede kandidaten die het traineeship hebben afgerond. Verdeeld over junior, medior en senior kandidaten. Alle kandidaten zijn full time beschikbaar. Neem contact op voor de mogelijkheden en om aan te geven wat uw wensen zijn.