Dagelijks salesafspraken van hoge kwaliteit

Klant uit de keukenbranche:

Voor onze verkopers genereert Search & Results al geruime tijd een groot aantal salesafspraken. Door het inzetten van een remind-call is indirect het afspraakpercentage flink toegenomen.

De uitdaging

Wij bestaan al 110 jaar en zijn één van de grootste aanbieders op het gebied van keukens in Nederland. Wij wilden het proces optimaliseren in de opvolging van commerciële mogelijkheden. Taak van Search & Results was dan ook om onze verkopers te voorzien van afspraken en structuur aan te brengen in het gehele traject hier omheen.

De oplossing

Om dat te realiseren heeft Search & Results een database ontworpen voor prospectadressen. Hierin werd de behoefte van de prospect vastgelegd. Hierdoor werd het mogelijk om op het juiste moment met het juiste aanbod te komen. Indien zinvol werd er een afspraak op onze gemaakt. Parallel hieraan ontwikkelde Search & Results een systeem waardoor het ‘no-show’ percentage op afspraken geminimaliseerd werd: een remind-call waarin mensen herinnerd werden aan hun gemaakte afspraak.
““De goede kwaliteit van de afspraken die Search & Results voor onze verkopers maakt in samenhang met de database-opbouw draagt er toe bij dat onze verkopers de omzetdoelstellingen kunnen realiseren. Daarbij is de flexibele manier van werken van Search & Results, alsmede het feit dat ze echt met ons meedenken erg prettig.…