Een snelle actie op 8000 adressen

Klant uit de Arbo branche:

Onze klant wilde binnen 3 weken 8000 prospects informeren over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van verzuim & preventie, die voor werkgevers enorm veel voordelen op kunnen leveren. Waar raakvlakken werden geconstateerd, wilde de klant telefonische afspraken laten maken voor hun eigen accountmanagers.

De Uitdaging

Onze organisatie behoort tot de grootste leveranciers van arbo-diensten in Nederland. Met 1.150 medewerkers en meer dan 60 vestigingen zijn zij dagelijks meer dan 50.000 werkgevers en ruim 1 miljoen werknemers van dienst met support op het gebied van vitaliteit & gezondheid. De markt van arbo-diensten is dynamisch. Veel werkgevers herzien hun contract met een arbo-dienstverlener in de maand oktober (“de oversluitmaand”). Wij hebben dan ook in de maand oktober een beloffensief ingezet om potentiële klanten te interesseren in de overstap naar hun dienstverlening.

De oplossing

In nauwe samenwerking met onze organisatie heeft Search & Results in korte tijd een script ontwikkeld, zijn er doelgroepen geselecteerd en is een marktbewerkingstrategie opgesteld. Tegelijkertijd zijn de telemarketeers opgeleid voor het product  ‘arbo-dienstverlening’. Binnen 10 werkdagen is gestart met de opdracht, die succesvol is afgerond.

“De snelheid en flexibiliteit waarmee S&R heeft gehandeld was opmerkelijk. Ik wil graag  de telemarketeers  een compliment geven voor hun werk”.

meer-informatie-wordt-u-liever-gebeld-door-ons