Kwalificatie en Leadgeneratie zorgen voor belangrijke informatie

Klant uit de IT branche:

Search & Results genereert een marketing database voor ons pakket (CRM en ERP). Dit levert hen concreet een lijst op met bedrijven die investeringsplannen hebben op het gebied van CRM en ERP en open staan voor de producten die wij leveren.

De uitdaging

Wij leveren o.a. CRM en ERP software die het mensen en bedrijven mogelijk maakt  zich persoonlijk en beroepsmatig te verbeteren en doelstellingen te realiseren. De doelgroep voor deze software is door ons strategisch bepaald. Search & Results heeft de opdracht gekregen om ICT gebruik en belangrijke thema’s voor bedrijven in de doelgroep goed in kaart te brengen.

De oplossing

Gezien het strategisch belang van de doelgroep is het voor ons belangrijk om de klanten op het juiste moment met de juiste boodschap te benaderen. De bedrijven zijn gebeld en belangrijke thema’s werden in kaart gebracht. Op korte termijn gaf de informatie mede inzicht in investeringsplannen van bedrijven met betrekking tot Finance, ERP, CRM en BI. De informatie die Search & Results boven water bracht zal ook op de lange termijn van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de te volgen strategie. Op korte termijn levert het een lijst op met namen van wellicht toekomstige klanten.
“Search & Results heeft veel kennis in huis en weet precies wat er bij ons speelt. Het voordeel is dat als er iets moet gebeuren ze snel kunnen schakelen.”