Klantcontact uitbesteden

Klant uit de energiebranche:

Wij zijn een duurzaam energiebedrijf. We behoren tot de schoonste energiebedrijven van Europa. We produceren, verhandelen, transporteren en leveren gas, elektriciteit, warmte en andere energieoplossingen. Met ruim 3.500 medewerkers bedienen we meer dan twee miljoen zakelijke en particuliere klanten.

De uitdaging

Wij willen de duurzaamste energiedienstverlener zijn. Onze ambitie is dan ook: duurzame energie voor iedereen. Betrouwbaar, betaalbaar en schoon. Naast elektriciteit, gas en duurzame producten heeft Eneco onder andere een actie op touw gezet waarbij  (o.a.) zakelijke klanten uitgenodigd om in Diergaarde Blijdorp (een klant van ons) te ervaren hoe je op verschillende manieren gebruik kunt maken van groene energie. Aan Search & Results de vraag om daarvoor de klanten uit te nodigen.

De oplossing

Search & Results heeft in korte tijd 8.000 zakelijke klanten van ons benaderd en uitgenodigd. Hierbij stond klantvriendelijk contact centraal en het inspelen op eventuele vragen. Bij complexere vragen werd er  doorverbonden naar onze accountmanagers. De actie bleek een groot succes; klanten reageerden enthousiast en de opkomst was groot.

 

“Search & Results heeft ons laten zien dat het uitbesteden van klantcontact op een vriendelijke en professionele wijze kan worden uitgevoerd.”