Kennisopbouw, de sleutel tot succes

Klant uit de Telecombranche:

Om de account managers van ons bedrijf gedurende een lange periode een groot aantal kwalitatief hoogwaardige afspraken met potentiële klanten te kunnen leveren heeft Search & Results een database opgebouwd. Dit maakt het mogelijk om een constante stroom van afspraken te realiseren.

De uitdaging

Wij zijn een Nederlandse leverancier van mobiele telecommunicatiediensten, vast bellen en internet, die zich op zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt richt. Search & Results kreeg de opdracht om binnen de grootzakelijke markt gedurende een langere periode kwalitatief goede afspraken te maken voor onze account managers.

De oplossing

Naast het direct maken van afspraken, ligt de nadruk op het verrijken van de database met relevante gegevens zoals verbruik en contractvervaldatum. De focus ligt op de lange termijn, op kennisopbouw. Door de lange duur van de samenwerking is het voor Search & Results mogelijk om de juiste bedrijven op het juiste moment terug te bellen. Hierdoor wordt het rendement verhoogd zodat aan de constante vraag van hoogwaardige afspraken voldaan kan worden.

“Search & Results staat bij ons te boek als een flexibele en daadkrachtige onderneming. Door hun manier van werken hebben wij iedere week weer een groot aantal afspraken van hoogwaardige kwaliteit. Een knappe prestatie!”