Call-recall proces

Klant uit de Human Resource branche:

Wij willen wil versneld onze doelgroep bewerken. Met Search & Results is een structurele samenwerking aangegaan om voor de salesmanagers bezoekafspraken te maken bij potentiële opdrachtgevers.

De uitdaging

Wij zijn een snel groeiend fenomeen in Nederland. Een payroll-organisatie neemt opdrachtgevers het administratief en juridisch werkgeverschap volledig uit handen en draagt uiteindelijk zorg voor een tijdige en correcte verloning van de medewerkers. We zijn een gerenommeerde speler in dit veld.

De uitdaging Om haar salesafdeling zo optimaal mogelijk te laten functioneren, willen wij de salesmanagers aan tafel hebben bij zoveel mogelijk potentiële opdrachtgevers. De uitdaging voor Search en Results, is het maken van afspraken binnen specifiek benoemde branches. Daarnaast willen we op slimme wijze een database opbouwen, waarbij per bedrijf uit de doelgroep de huidige situatie wordt vastgelegd, de scoringskans en de juiste contactgegevens.

De oplossing

Search & Results heeft samen met ons een doorlopend proces opgezet van twaalf maanden. In samenwerking met onze interme afdeling Business Intelligence hebben we acht doelgroepen benoemd waarin de scoringskans het grootst zou moeten zijn. S&R kwalificeert deze doelgroepen en maakt zoveel  mogelijk afspraken voor de salesmanagers. Met interessante bedrijven blijft S&R contact houden totdat ze open staan voor een afspraak. Om deze kans te vergroten verstuurt S&R branchegerichte malingen die opgevolgd worden door een recall-actie van de agents.

 

“Wij waren vrij sceptisch over het recall-proces. Nadat Search & Results ons echter de resultaten liet zien van deze ‘terugbelrondes’ op de doelgroepen, waren we overtuigd. S&R is met hun doorlopende acquisitieproces een onderdeel geworden van onze verkoopmachine.”