B2B SALES LEADS

Hoe krijgt u meer sales leads?

Bent u op zoek naar de juiste salesleads voor uw verkopers? Search & Results is expert in het maken hoogwaardige b2b afspraken en salesleads op directie- en managementniveau. Alle processen, gesprekstechnieken, scripts, ons aannamebeleid en de coaching en training van onze medewerkers zijn daarop afgestemd.

Verwacht meer dan leads alleen

Als we uw doelgroep benaderen doen we dat zorgvuldig en effectief. We achterhalen waardevolle marktinformatie en contactpersonen. U kunt als klant dus veel meer verwachten dan salesleads alleen, namelijk:

  • Het opbouwen van een zeer waardevolle database (exclusief voor uw organisatie)
  • Feedback krijgen over responsgedrag in de verschillende segmenten uit uw doelgroep
  • Het uitvoeren van databaseanalyses zodat het belproces nog meer succes heeft
  • De inzet van een slim ontwikkelde multimediastrategie

 

Vast team

Er gaat een vast team voor u aan de slag, dat wordt opgeleid en getraind om uw organisatie op de juiste wijze te vertegenwoordigen. Een supervisor en een projectmanager begeleiden dit team.

Voor wie?

We ondersteunen bedrijven die hun telefonische leadgeneratie structureel uitbesteden. De mate waarin we dat doen, verschilt per bedrijf. Voor sommige klanten genereren we 800 salesleads per maand, voor andere 20 per week. Wat voor u wenselijk en reëel is, stemmen we graag met u af.

Kwaliteitsgarantie

De salesleads die we uw verkopers leveren, voldoen aan een kwaliteitsgarantie. Dit betekent dat ze voldoen aan realistische, meetbare criteria die we vooraf met u afstemmen.

Contact

Wilt u meer informatie? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.